Server retten med ris, pasta eller potetmos.
ca 300 g i skiver av renskåret svinekjøtt
1 rød løk
3 gulrøtter
1 squash
1/2 - 1 boks hakkede tomater
I stekeovn: 180 grader
i ovnen i ca 10-15 min
1. Skyll, rens og del opp grønnsakene.
2. Stek grønnsakene litt i en stekepanne(IKKE TA OPP I HAKKEDE TOMATER) og dryss litt salt og pepper over.
3. Tørk kjøttet på begge sider. Smelt margarin i en stekepanne. Brun kjøttet pent på begge sider i god varme. Legg kjøttet til side, dryss litt salt og pepper på.
4. Ha grønnsakern og hakkede tomater i en ildfast form. Hell litt olje, timian og oregano over og bland det godt med grønnsakern.
5. Sett formen i stekovnen i ca 10-15 min. Det kommer ann på om hvor tykt kjøttet er. Ikke la grønnsakern stå til de blir brent.
Velbekomme
Klem, Frk Interiør
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar